Vacatures


Lijkt het u leuk om in het hechte team te komen werken of leren? U kunt bij ons rekenen op begeleiding op maat, training en bijscholing, vitaliteitsprogramma’s en uiteraard een enthousiast team van leuke collega’s. Wij zijn zelfs gecertificeerd om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden richting een volwaardige baan. Dus wacht niet en solliciteer direct. Daarnaast zijn wij als Erkend Leerbedrijf Ecabo altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires. Wil je je stage doorbrengen in een enthousiast team van fijne collega’s? Meld je aan via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.


Gerelateerde categorieën

Intercedent
Titel Intercedent M/V
Categorie Intercedent
Plaats Eindhoven
Job informatie

Heb jij als goede voornemen om een nieuwe uitdaging aan te gaan waarin je verantwoordelijk bent voor jouw eigen succes? Een baan waar je elke dag met plezier naartoe gaat en een werkgever die jouw inzet écht waardeert? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als Intercedent bij EazyFlex zet jij je talent in om de perfecte match te maken tussen jouw kandidaten en klanten.

EazyFlex is een platte, informele en moderne organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief.

Ons kantoor in Eindhoven heeft een diverse groep collega’s die elke dag hard aan de slag gaan.

Als Intercedent krijg je veel vrijheid voor ondernemerschap, heb je een diverse en uitdagende baan. Jij hebt kennis van de arbeidsmarkt en weet bij welke mooie bedrijven jouw sollicitanten willen werken. En die bedrijven ga jíj voor je winnen. Je verkoopt in deze baan je eigen dienstverlening, want wat jij de klanten belooft, ga je ook zelf waarmaken! Je bezoekt (potentiele) klanten, maakt offertes, werft en selecteert kandidaten, sluit arbeidsovereenkomsten, doet werkplekbezoeken en voert de verloning uit van de mensen die je plaatst. . Uiteraard heb je ook al jouw zaken netjes op orde en verwerk je alle gegevens in ons systeem. Ook begeleid je de flexwerkers tijdens hun opdracht en naar een volgende opdracht. Dit is een baan waarin je allround wordt ingezet en de kans krijgt om verschillende talenten te ontwikkelen en te ontdekken waar écht je kracht ligt.

Je hebt de volgende kwaliteiten:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent positief ingesteld en je barst van de energie;
  • Het liefst ben je werkzaam in een commerciële omgeving;
  • Je bent fulltime beschikbaar, beheers je de Nederlandse taal uitstekend en ben je in bezit van rijbewijs B.

Ons aanbod

  • Startsalaris afhankelijk van jouw ervaring;
  • Een mooie, individuele bonusregeling;
  • Secundair pakket met onder andere een mobiele telefoon, laptop en eventueel een leaseauto;
  • Mooie uitdaging op hbo-niveau;
Solliciteer


Jobs 1-1 of 1